CURSUSPROGRAMMA CIRCADIAN  2015

 

 

 DENK ANDERS

 

 

zaterdag 21 maart  de EVOCIRCADIAN-CODE IN 1 DAG – word EVOCIRCADIAN coach

De Evocircadian code is een raamwerk van denken om meer inzicht in gezondheid en ziekte te krijgen. De basiscursus van Evocircadian is 3-delig, echter in deze cursus komen op een korte en bondige wijze de belangrijkste elementen van de Evociradian code aan de orde.

 

zaterdag 28 maart ALLERGIEËN EN AUTO-IMMUUNZIEKTEN

Van alle chronische ziektebeelden zijn sinds 1960 allergieën en auto-immuunziekten het meest toegenomen. Waar infectieziekten in de Westerse wereld verder af namen, nemen deze ziektebeelden juist toe. Op deze dag gaan we op zoek naar de werkelijke oorzaken en wat we er mogelijk tegen kunnen doen.

 

zaterdag 4 april DE KLACHTEN VAN EVA – VROUWENKLACHTEN

o.a. PCOS, Schildklierproblemen, (peri) Menopauze klachten, Overgewicht.

Vrouwenklachten zijn in de westerse wereld een ware plaag. Het ritmische vrouwelijke hormonale systeem, welke in het bijzonder afhankelijk is van zon, maan, licht, donker, seizoenen en het soort voedsel staat in onze leefwijze sterk onder druk. In deze cursus gaan we op zoek naar de  oorzaken en eventuele oplossingen.             

                                  

zaterdag 26 september BIO-IDENTIEKE HORMONEN(BIH) VOLGENS de EVOCIRCADIAN-CODE

Hormonen dragen de energie van licht, temperatuur en zwaartekracht over op alle systemen en organen van het lichaam in mens, dier en plant. Het zijn de meest krachtige moleculen in de biologie en hebben een effect op honderden bekende en onbekende processen in het lichaam. De kennis over bio-identieke hormonen is van recente datum.                                                                                                                                                                                                                    Om hormonen hangt een waas van angst in het bijzonder gecreëerd door Big pharma. Deze angst is vooral ingegeven door niet natuurlijke gepatenteerde namaakhormonen van Big pharma. In deze cursus behandelen we o.a.de werking, ritme, toedieningsvorm en werken met BIH volgens de Evocircadian code.

 

De EVOCIRCADIAN-CODE IN 3 delen – word EVOCIRCADIAN coach

 

zaterdag 17 oktober:  de EVOCIRCADIAN CODE deel1

zaterdag 7 november: de EVOCIRCADIAN CODE deel2

zaterdag 28 november: de EVOCIRCADIAN CODE deel3

 

Dag 1: o.a. Evolutie,  Circadian-ritmes, Energie, Microben, Foetale programmering, Reproductie.

Dag 2: o.a. Hormonen volgens de EVOCIRCADIAN-code, Auto-immuniteit

Dag 3: o.a. Voeding (kruiden-suppletie), Man/Vrouw, Brein

 

zaterdag 31 oktober THE LIFE OF BRAIN – BREIN GERELATEERDE KLACHTEN

o.a. autisme, depressie, ADHD, alzheimer, schizofrenie.

In deze lezing wordt niet alleen ingegaan op werking van hormonen en neurotransmitters in de hersenen. Ook zal er aandacht besteed worden aan de basisinstellingen van hormonen en neurotransmitters zoals deze in het prenatale leven worden vastgelegd en welke een ‘levenslange’ werking laten zien welke vaak later in het leven tot aandoeningen en ziekte kunnen leiden.                     

 

zaterdag 14 november DE KLACHTEN VAN EVA – VROUWENKLACHTEN

o.a. PCOS, Schildklierproblemen, (peri) Menopauze klachten, Overgewicht.

 

Vrouwenklachten zijn in de westerse wereld een ware plaag. Het ritmische vrouwelijke hormonale systeem, welke in het bijzonder afhankelijk is van zon, maan, licht, donker, seizoenen en het soort voedsel staat in onze leefwijze sterk onder druk. In deze cursus gaan we op zoek naar de werkelijke oorzaken en eventuele oplossingen.

 

Tijd: Alle cursusdagen zijn van 10.30 – 16.00 uur

Plaats: Hotel van de Valk in Breukelen

Prijzen: 80 euro excl. BTW per cursusdag inclusief lunch/handout. De 3 delige cursus van de EVOCIRCADIAN-code is 225,- euro inclusief lunch/map/handout.                                                                

Cursusleider: Leo van der Zijde

Inschrijven:

E-mail: circadian@kpnmail.nl (onderwerp: inschrijven lezingen).

Vermeld naast uw persoonlijke gegevens uw beroep en welke lezing(en) u wil bijwonen.

Tel.: 040-2822662 (ma t/m vrij, 9.00-12.00uur)


verzendkosten
Bel gratis onze helpdesk voor advies
Veilig uw bestelling betalen